sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Live like there is no tomorrow

Tää viikonloppu oli tunnerikkain ja muutenki tapahtumarikkain viikonloppu pitkään aikaan. Perjantaina lähin aikasemmin koulusta ja lähettiin ajamaan parin muun vaihtarivahvistuksen kanssa kohti Visaliaa, mutta tällä kertaa mukana oli myös jenkkiläisiä outbound kandidaatteja - eli paikallisia oppilaita jotka haluais lähtä vaihtoon. Neljä tuntia hurahti nopeesti muiden vaihtareiden kans kuulumisia vaihdellen ja tuleville vaihtareille kaikkia seikkailuja kertoen, mutten siltikään pysyny housuissani ku tiesin että ihan kohta nään yhen ruotsalaisen sekopään - min kompis Lindan!! Ei meiän niinku ollu tarkotus kiljua ja huutaa ku nähään toisemme mutta se vaan tapahtu..... Siitä ku toivuttiin niin laitettii pöydät pystyyn, kaivettii salmiakit ja turkinpippurit laukusta, iskettiin tietokoneelta slideshowt, vedettiin blazerit päälle ja outboundit päästettiin sisään. Meillä oli siis Country Fair, eli jokanen kerto omasta kotimaastaan ja koitti ns. saada niitä vaihtareita valitsemaan oman maansa. Mulla ja lindalla oli yhteinen pöytä ja siinä selitettiin että no ei sillä nyt väliä oo meetkö ruotsiin vai suomeen ku nehä on täysin sama paikka joka ei nyt täysin kyllä pidä paikkaansa mutta... ja ku ne kuuli miten mahtavia meiän maat on ja rupes miettii niitä vaihtoehtoina niin ne sit alko miettii et no kumpi, ruotsi vai suomi... Linda sit siinä reippaana tyttönä tokas että "no ruotsi on englannin sukulaiskieli mutta suomi on yks maailman vaikeimpia kieliä!!" Heh.... Voitte vaan arvata mitä ne sit päätti. Onneks oli muutamia rohkeita jotka suomen pisti toiveisiin!
IMG_0590mfile IMG_0594mIMG_0627mIMG_0629m IMG_0646mIMG_0655mIMG_0658mIMG_0671mIMG_0677mIMG_0681mIMG_0685mIMG_0718mIMG_0736mIMG_0756mIMG_0766mIMG_0769mIMG_0779mViimesenä iltana me kaikki 60 vaihtaria tehtiin iso ympyrä, sammutettin valot ja jokanen sai kynttilän. Jokanen vuorollaan kerto toiveen, toiveen vaihtarin jokasen puolesta. Siinä sitä taas tajus miten onnekkaita ollaan että ollaan tässä tilanteessa, näiden ihmisten keskellä ja tällä puolella maapalloa. Ku presidentti lausu ne maagiset sanat tuleville vaihtareille, "oletteko valmiita vuoteen joka muuttaa teidän elämänne täydellisesti?", se oli ne sanat mitkä tässä tilanteessa piti kuulla. Tällähetkellä, kuten tiiätte, käyrä on alhaalla ja on meneillään ne koko vuoden hankalimmat ajat. Varsinki lomat on vaikeita aikoja. En sano että oon surullinen, en vaan oo niin ilonen mitä olin ehkä puolitoista kuukautta sitten. Joka päivä on oma haasteensa. Joka ilta aattelen, että huh, taas yhdestä päivästä selvitty hengissä. Mutta täähän ois ihan turhaa jos tää ois kokoajan helppoa, ei siinä mitään opittais eikä muututtais ihmisenä, joka on mun mielestä koko vuoden tarkoitus.IMG_0848mIMG_0857mIMG_0863mIMG_0807mIMG_0793mIMG_0813m

22 kommenttia:

  1. Miten sulla menee sun perheen kanssa? Vaikuttaako ne jotenki sun mielialaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvin menee ja en mä usko, mut tottakai se on fakta ettei se oikeaa perhettä korvaa eikä tunnu "oikealta" perheeltä :)

      Poista
  2. Mun pitäis laittaa ehdotuksia aineista mitä haluisin ensvuonna jenkeissä, joten voisiksä vinkata mulle jotain kivoja aineita mitä kannattaa ottaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ASB! jos oot musikaalinen niin kuoro ja orkesteri on tosi kivoja, teatteri nyt menettelee, välillä vähä tylsää mut parempi seki on ku vaikka joku bilsan tunti :)

      Poista
  3. Tuo sun banneri on tosi hieno, ja oot muutenkin tosi kauniin ja positiivisen näköinen likka !:)

    VastaaPoista
  4. Koska vaihat perhettä vai ootko koko ajan samassa perheessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tammikuussa joskus, emily haluu et oon täällä winterballin joten sen jälkee joskus tammihelmikuun vaihteessa :) vielä on 2kk jäljellä onneksi!

      Poista
  5. Oot ihana rakas :*♡♡♡

    VastaaPoista
  6. Oisko mitenkään mahdollista, että tekisit joskus postauksen englanniksi? Ihan vaan mielenkiinnosta :) Siinä voisi esimerkiksi olla normaalisti tekstiä (englanniksi) ja sitte video, jossa puhut englantia. Miltä kuulostais? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ois! mutta ei ihan vielä, haluan vielä parantaa enkkua jonku aikaa hehe XD

      Poista
  7. Montaa eri ainetta sulla on?

    VastaaPoista
  8. Suosittelisitko vaihtari vuotta ja mistä varasit tän vuojen? :)

    VastaaPoista
  9. Haluun vaa sanoo et oikeesti rakastan sun blogii! Oon itte kans lähös sinne jenkkeihi vaihtoo ens syksynä, ja tää blogi on auttanu mua ymmärtää nii paljon tulevasta vuodesta, ja siitä ettei kaikki todellakaa tuu olee helppoo. Tuntuu jotenki vaa oudolta ajatella et joskus ens vuonna on samassa tilanteessa ku sää nyt! Iha hulluu:DD sori ku tää oli tämmöne super random ja weird mut vietä hei ny elämäs paras vuosi! :))

    VastaaPoista
  10. Tää sun blogi on aiva täydellinen !! Jotain nin ihanaa, ootan aina uutta postausta ja aamulla ekana katon onko tullu :D mulla on ensviikolla rotary haastettelu ja jännittää jo nyt ihan hulluna :D oisko sul mitää vinkkei sinne ja mitä suta siel kyseltiii yms :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ainoana etta oo tosi reipas ja rohkea :)

      Poista