tiistai 28. toukokuuta 2013

powerpark


IMG_5701mIMG_5702mIMG_5706mIMG_5710mIMG_5715mIMG_5727mIMG_5739mIMG_5754mIMG_5756mIMG_5762mIMG_5781mIMG_5784m
me Tänään meillä oli kaikkien ysiluokkien yhteinen luokkaretki power parkkiin, aamulla seittemältä lähettiin ja kaheksalta illalla oltiin takasin. On se vaan hassua huomata miten iän myötä nuo ei kiinnostakkaan samalla tavalla mitä vaikka kaks vuotta sitte! Ekan laitteen jälkeen (joka oli booster... helpostapa alotettiin) tuli jo huono olo ja se vaan jatku ku joka laite oli pyörivä tai siinä oltiin pää alaspäin... En oo ennen ollu näin heikko, päinvastoin! Oli tosi hyvä ilma huvipuistoilulle, ainoastaan bussissa tuli vähän tukalat oltavat ku lämpötila oli suhteellisen korkeella ja oli tosi ahdasta, mutta kyllä siitä selvittiin! Pikkuhiljaa voisin nukkumaan ruveta, koska viimeyönä unta riitti tasan viis tuntia, mutta täällä sisälläKIN on +30 astetta (vihaan tätä kerrostaloa) joten luulen että tänä yönä nukun parvekkeella... Saanpahan ainaki viivata yli yhen kohan mun "to do" -listalta!

PS. huomenna koulussa lyhyt päivä, jollon ainaki mun nva tulee meiän koululle kertomaan meiän nuorisovaihdosta ja illalla YÖKOULUA! siitä vähän lisää sitte torstaina, koska tää ei oookkaan mikään ihan perus yökoulu :D Mennään koko luokalla (18 henkeä) meiän luokanvalvojalle yöksi!

PPS. mun guarantee form ois saapunu aikasintaan tänään joten nyt kuumeista oottelua millon se pamahtaa postilaatikkoon! Siinä lukee siis mun isäntäperhetieto, joten sitten pääsen teillekki kertoon heistä ja sit vielä samalla yks ihan suuuper siisti juttu mikä päätettiin just sen los angelesiin lähtevän katrinen kanssa! 

4 kommenttia: