keskiviikko 11. joulukuuta 2013

puhelinkuvia


collage4  1 . Jaimen kans orkesterikonsertin jälkeen. Bongatkaa meidän VIOLETIT rumat esiintymisasut/mekot josta piti maksaa 50 dollaria 2. Shoppailemassa keskiviikko iltana 3. Mitä. Tämä on. 4. MITÄ. TÄMÄ ON. Luulin että oon kaliforniassa enkä suomessa...
collage7  1. Lähössä kouluun muistaakseni 2. Joulumieli ja tunnelma voisitko hiipiä tännekkin.... Koti-ikävä en tarkottanu sua 3. "Liza älä ota musta kuvia" 4. No onneksi oon kaliforniassa enkä suomessa, joululomaksi onneksi lämpötilat nousee 8)
collage5   1. Leivottiin koutsille kakku 2. Meiän joukkuekuva 3. Vihaan mun tietokonetta 4. ASB thanksgiving potluck 
collage3     1. Mun uuet housut ja pökät 2. Mää ja mekko 3. Koulun jälkeen, heti vaihoin yökkärin tottakai päälle 4. Amerikkalaiset huulirasvat.... niiden nimi on Egg
collage2    1. No minä taas kouluun menossa 2. Leivottiin pannaria! Joka epäonnistu täydellisesti kylläkin... 3. Yritän kyllä sitä joulumieltä löytää kaikin keinoin 4. Valmiina konserttia varten
collage1  1. Mää ja Liza viettämässä lounasta sen auton lavalla 2. Aww 3. Koulusssa otin kuvan jostain meiän minipalmuista 4. Jenkkiläisen jumalanpalveluksen hyviä puolia; juotavaa, donitseja, bageleita, hedelmiä, puuroa, mitä ikinä haluat syödä 
collage      1. VS 2. Instrumentin vaihdos vai mitä ootte mieltä? 3. Näin käy ku opettaja ei kerkee tulla tunnille, pitää videokuvata meiän tunti lol 4. Tuo on kyllä älyttömän riittosaa, joka päivä laitan tuota ja ostin tuon 4kk sit new yorkista ja vielä on noin paljon jäljellä!

Hei nyt jos koskaan on teiän aika avata teiän sanalliset arkut ja kertoa mistä postata. Bloggaaja hädässä. Kuvasin just videon, oikeestaan kolme, ekassa kuulosti siltä niinku yksvuotias lapsi ois just sanonu sen ensimmäiset sanat ja opettelis puhumaan eli suomi ei sujunu, tokassa ja kolmannessa tunsin itteni älyttömän rumaksi joten ne ei sitten saakkaan päivänvaloa. Haluatteko enemmän kuvia vai tekstiä vai mitä. Oisin superhyper kiitollinen jostain vinkeistä, koska koti-ikävä-joulu-masennus on saanu mun pään ihan sekasi.

36 kommenttia:

 1. tykkään tämmösistä postauksista jostain syystä toosi paljon haha :) kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 2. tee video joidenkin sun uusien ystävien kanssa :)?

  VastaaPoista
 3. Musta olis taas tosi kiva jos tekisit videopostauksen jossa puhuisit enkkuu! ;D

  VastaaPoista
 4. joku video ois kiva:)

  VastaaPoista
 5. Tallaset on mukavia:) sit etit jotain kuvia jotka ei esitä mitää ja keksit ite mitä ne esittää
  Tee postaus sun perheestä
  Kuvia maailman kauneimmista asioista
  Tekstiä&kuvia sun suomalaisesta koulusta

  Tee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis niiku kaikkia kivoja muistojs sun entisest koulust ja sit niiku vertailet nykystä ja entistä kouluu

   Poista
 6. my day,kivoimmat ostokset mitä oot tehny siellä.
  tää sun blogi on ihan sairaa kiva !:)

  VastaaPoista
 7. Noi VS hajuvedet on kyl tosi riittosia ! Kaveri toi mulle sellasen yli vuos sitte ja vieläki sitä käytän vaikka ahkerasti suihkuttelen joka päivä :D ja noi huulirasvat on kans tosi kivoja :)

  Joku videopostaus ois ihan jees mut on nää kuvapostaukset mukavii kateltavii kans !

  VastaaPoista
 8. Oon tykänny sun videoist tosi paljo et joku semmone ois tosi kiva:) Joku postaus sun huoneesta ja muutenkin ympäristöstä mis asut ois kiva:) Ja semmone mis esittelisit kaikkee mitä oot ostellu jenkeis tai jotai lemppareit ainaki:)! Ja sit vaik piristämää tota sun joulumasennuskautta vois semmone olla kans kiva et etit vaik we heart itist kuvii mitkä kertoo mitä kaikkee oot jo saavuttanu täl vaihtovuodel tai sillee toivottavast tajusit:)!

  VastaaPoista
 9. Heei kuinka pitkä sulla oli se kirje mikä pitää kirjottaa siihen hakemuksee? :)
  t. ens vuoden vaihtari joka tääl miettii päänsä puhki mitä siihe viel keksis... ps. kirjotitko siihe noit jotai ihmejuttui esim jotai asunaluees elinkeinoja? ehä mä suomekskaan noita tiiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyylii 1,5 sivua ja en kylla muistaakseni mitaan semmosia kirjottanu :)

   Poista
 10. myday video
  höpöttelyvideo
  avautumispostaus ;)
  ttämmösetkin on ihania !

  VastaaPoista
 11. Puhu SEKÄ englantia et suomea ;)

  VastaaPoista
 12. videoo ja sitten ostoksii ja laita myös hintoja mitä muistat ku olis kiva tietää vähän hintatasoo!

  VastaaPoista
 13. postaus jossa kerrot että tuot mulle tollasen vs tuoksun tuliaisiksi kun tuut suomeen<33333333

  VastaaPoista
 14. Jaa meillä on sit samanlaiset pökät! Ostin just (tai no mun mies osti) mulle noi niken kollarit ja ne on niin ihanan rennot!

  VastaaPoista
 15. Tee joku semmonen misä kerrot mitkä erillaisuudet aiheuttaa sulle usein päänvaivaa! Esim. oven nupit, eri lämpö-, ja mittasteikot jne! Toivottavasti ymmärsit mitä hain takaa :---D

  VastaaPoista
 16. Sun postaukset mis on paljon tekstii on mun mielestä tosi mielenkiintosta luettavaa joten lisää tekstii mut kuviakin!:)

  VastaaPoista