sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Winterball

Tätä iltaa oli ootettu niin kauan ja rehellisesti sanottuna se oli upea ja ylitti kaikki odotukset. Emilyn kans laittauduttiin ite kotona, meikattiin youtube tutoriaalien mukaan ja tukanlaittoa harjoteltiin perjantai-iltana jo, joten kaikki meni yllättävän hyvin, kolme ja puoli tuntia siihen kuitenki meni haha! Sit mentiin Corraliin koko porukalla, paitsi kaks typyä oli myöhässä, ottamaan yhessä kuvia ja oottamaan party bussia.
IMG_2117mIMG_2120mPerjantaina koulun jälkeen menin Erichille viemään vaniljajätskiä ja kattomaan miten se jaksaa leikkauksen jälkeen, ja kattokaa nyt sen naamaa! En kyllä huomais että siltä revittiin edellisenä päivänä neljä viisaudenhammasta!IMG_2141mIMG_2162mIMG_2155mIMG_2171mKuvien ottamisen jälkeen ajeltiin party bussilla Santa Cruziin ja mentiin syömään illallinen yhteen ihanaan ravintolaan joka oli rannalla. Se oli niin kaunista ku aurinko oli laskemassa, ja näky vaan valot. Erittäinki hyvän ruuan jälkeen katottiin laskua joka näytti yli 500 dollaria, mutta onneksi Erich halus tarjota mulle ruuan. Se tosiaan ei voinu mitään kovin kiinteetä syödä, niin se raukka veteli siinä sitten keittoa naamariin ku muilla kunnon pihvit eessä, haha. Ruuan jälkeen hypättiin bussiin kohti tanssiaisia. Sain kunnon prinsessakohtelua; mut talutettiin portaat ylös, tuolit ojennettiin alle ennen ku istuin, tarjottiin illallinen ja drinkit ja valokuvaajan ottamat valokuvat tanssiaisissa, korkkarit laitettiin jalkaan, ulkona ku oli kylmä niin puvun takki laitettiin hartioille, haettiin aina vettä ku ei enää jalat kantanu tanssilattialla. Täydellinen ilta! IMG_2175m
IMG_2177mKu päästiin tanssiaisiin, niin aluks mulla oli semmonen eeiiihhh -fiilis ku kaikki oli sillee NYT TANSSITAAN vaikka siellä ei ollu vielä ketään, ja no tää "grinding" tanssityyli ei tunnu tuntunu kovin luontevalta. Mutta mitä pitemmälle ilta eteni niin minä olin se joka.... no... sanotaanko näin että dropped it low. Täällä ei pysty tanssia pitempää ku puolta tuntia, koska siinä ollaan jo niin hiestä märkiä ja keho huutaa vettä. Onneksi korkkarit jätettiin narikkaan, siitä ei ois kyllä tullu mitään jos niillä ois pitäny tanssia! Kuvien otto ja illallinen oli ihan tarpeeksi... Koko ilta siis meni tanssilattialla ja yhtäkkiä huomattiin että kello onki jo kohta kakstoista jollon kemut on loppu. IMG_2179mIMG_2191mTanssiaisten jälkeen koko porukka nukku party bussissa ja tärisi ku oli niin kylmä. Salinasissa oltiin takas joskus yhen pintaan ja lähettiin muutaman ihmisen kans sieltä jatkoille Zachille. Siellä jokasella oli päällä kollarit, tekoripset revittiin irti ja hypättiin peittojen alle. Laitettiin joku leffa pyörimään mutta jokanen oli illan päätteeks melko väsyny ja löysi ittensä melko sikeestä uneesta. Viiden aikaan Erich herätti mut ja lähettiin sit omiin koteihin jatkamaan unia. Tän yön unisaldo on siis 5 tuntia, ja edellisyön 7 tuntia, mutta ONNEKSI maanantai on vielä vapaa niin saa ottaa rennosti ja nukkua...IMG_2193mIMG_2195mIMG_2202mIMG_2205mnimetön1604876_10201348492415980_448844642_nJos sitä ei siis rivien välistä voinu lukea, niin mun ilta oli mahtava. Ei mitään valittamista 

26 kommenttia:

  1. Wau ootpas nätin näköinen ja aivan ihanalta kuulosta! Ja sun deittiki vaikuttaa ihan huipulta ;)

    VastaaPoista
  2. voi kun oot kaunis ! :)

    VastaaPoista
  3. Did u get ur first kiss?(;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ei se välttämättä ihan eka ois..

      Poista
    2. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kuolin ku luin tän ja muistin sä ja qstock

      Poista
    3. XDDDDDDDDDDDd NONIIN SARITA MENIHÄN SE TAAS

      Poista
  4. apuaa voi että sä ja erich ootte ihania yhes!! :D se vaikuttaa tosi herrasmiehelle ja on tosi hyvännäkönenki...

    VastaaPoista
  5. lähetä mullekki suomeen tommonen erich jooko :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tätä yksilöä en välttämättä halua lähettää mutta voin koittaa ettiä jonku toisen samantapasen!!

      Poista
    2. joo kaikki käy!

      Poista
  6. onko erichiin tunteita?

    VastaaPoista
  7. Heu vaihtoa koskien olisi sellaista asiaa kuin että tiedätkö mikö on ob-koulutus ? Ja pitääkö yleensä ne lääkärin ja hammaslääkärin tutkimukset ja paperit olla jo valmiiksi kun hakee vai tarvitaanko ne vasta valituksi tulleena vainotetaanko ne kenties jo siltä varalta jos tulet valituksi ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiia mika on ob koulutus ja ei tarvii olla mitaa valmiina ennenku haet, vasta ku/jos sut hyvaksytaan :)

      Poista
  8. Tää ei nyt liity tähän postaukseen ollenkaan, mutta mitkä oli sun maatoiveet, tai tiiän kyllä että usa ja aussit ainaki, mutta mitkä niitten lisäks?:)

    VastaaPoista
  9. kerrotko meille siiten jos sun erichin välille syntyy jotai juttuu;))

    VastaaPoista
  10. Ootte kaikki tosi kauniita! Paras blogi ikinä !<3

    VastaaPoista