lauantai 15. maaliskuuta 2014

HAWAII

ALOHA!! Rakastan hawaijia ja niin rakastaa muutki vaihtarit! Kaks paivaa taalla vietetty ja halusin tulla teille jakamaan niiden kuulumiset ja kuvat, koska jos ootan tan reissun loppuun niin mun pitas teha ainaki kymmenen erillista postausta kaikesta... Teen tan siis puhelimella eika mulla oo mitaan karya milta taa sitten tulee nayttamaan... Mutta! Lento kesti viis tuntia mutta meni rennosti Lindan kanssa. Huomatkaa Lindan suomalainen passi. Katottiin leffoja, nukuttiin, piettiin kasista kiinni turbulenssien aikana ja kohta ikkunasta nakyki turkoosi vesi ja palmut ja oltiin perilla! Btw toi poika joka istu mun vieressa on kotosin belgiasta ja se sai mut kylla yllatettya ku naytti etta silla on puhelimessa Raappanan musiikkia ja ihan mielissaan lauleli Maassa maan tavalla. En tiia tietaako etta mista se kertoo mutta aika osuva!
Perilla ilmasto oli tosi erilainen, tavallaan raskas ja siihen kesti hetki tottua. Shortsit veti kaikki jalkaan ja vietiin hotellihuoneisiin tavarat ja tutustuttiin toisiimme. Jollain maailman seittemannella ihmeella mut ja lindat oli laitettu samaan huoneeseen, mutta be sanoki etta jos oltas tavattu teiat ennen huonelistojen tekemista, ei oltas ikina laitettu teita samaan huoneeseen. No, virhe on tapahtunu jo ja me punkataan samassa sangyssa kymmenen paivaa!
Kuuden aikaan aurinko laski ja lahettiin kattoon Honolulun yoelama. Kaytiin syomassa illallista ja ihasteltiin kaunista kaupunkia rannalta kasin. Vaikka oli pimeaa ja myoha ilta niin lampotila ei laske +20 alapuolelle missaan tilanteessa joten tarkeni samoilla vaatteilla mita paivallaki.
Puolen yon aikaan kotiuduttiin ja alettiin nukkumaan, koska aikaero on sen kolme tuntia kaliforniaan niin oli pienta jet lagia ja ainahan se matkustaminen rasittaa, ja seuraavana aamuna oli tiedossa aikanen heratys.
Kuudelta ylos, seittemalta aamupalalle ja puoli kaheksalta purjehtimaan! Tosi kaunis ja KUUMA paiva, aurinko paisto kirkkaalta taivaalta ja aurinkorasvaa sai lisata tunnin valein. Se tais valilla vahan unohtua, koska talla hetkella mun selka on saman varinen ku paloauto, tomaatti, ketsuppi, eli hyvinkin punainen...
P
Muutaman tunnin paasta rantaudittiin takaisin ja vietettiin koko paiva ihanalla Waikiki Beachilla, joka on ihan meian hotellin vieressa.
Illalla suunnattiin rannalle piknikille auringonlaskuun, mutta ei siina kovin kauaa menny etta loydettiin ittemme sielta turkoosista kristallinkirkkaasta vedesta...
Myohemmin meilla oli vapaa-aikaa ja kaytiin kavereiden kanssa tekemassa muutamat ostokset ja shoppailut! Nyt makaan mun hotellihuoneen lattialla mun puhelimen kanssa ku muut nukkuu ja kirjotan tata. Mun on melkeenpa pakko hypata tuonne lindan viereen, koska aamulla seitsemalta lahto surffaamaan, aijaijaii!! Nauttikaa suomi takatalvesta, ma lahen sen sijaan orasvailemaan mun palanutta selkaa!

12 kommenttia:

  1. Voi apuaaaa miten ihana postaus !! Täällä yks takatalven kiroaja kateellisena lukee :D Blogis on yks parhaista mitä tiiän, keep up the good work :)!!

    VastaaPoista
  2. sulla on mielettömän kauniit hampaat ja hymy!!

    VastaaPoista
  3. ihan sairaan kiva postaus!! Oon lukenu sun blogia alusta asti ja niin kateellinen! Toivottavasti mulle tulis kans noin kiva vaihtovuos:) ja millä oot ottanu noi kuvat veden alla?

    VastaaPoista
  4. miten oot saanu otettuu kuvan veden alla o.o -anna, en jaksa nyt kirjautuu sisää :D

    VastaaPoista
  5. vastaatko näihim kommentteihin?:D

    VastaaPoista
  6. Mikset vastaa näihi kommentteihi?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aina hyväksyin ne puhelimella enkä sit ikinä muistanu vastata anteeks haha!

      Poista