perjantai 26. heinäkuuta 2013

Vaikka mitä mutta ei silti mitään

Oho, viime postauksesta on kulunu tasan viikko, kylläpä se aika rientää nopeesti! Mulla on tasan yks syy tähän postaamattomuuteen; TYÖT. Se on niin paljon raskaampaa mitä kuvittelin ja se vie oikeesti kaikki mehut. Herään kuudelta, isken vaatteet päälle ja eväät reppuun, pyöräilen 6km pattijoelle töihin. Siellä kaheksan tuntia raadan perse ruvella; haravoin, kitken rikkaruohoja, leikkaan nurmikkoa, siirtelen hautakiviä, kastelen kukkia, myrkytän muurahaisia, kokoajan saa olla liikeessä! Ekan työpäivän jälkeen mun jalat oli niin jumissa ja olin niin väsyny että nukuin koko päivän. Loppuviikosta fiilis on parantunu eikä se oo tuntunu enää niiiin kamalalta mennä sinne töihin ku säätki on suosinu ja saanu rusketusta samalla ku haravoinu käpyjä hautojen välissä... Mutta päivän päätteeksi aina aattelen että n. 55 euroa tienattu, ja sillä jaksan pitkälle.

Poikkesin vähän asiasta, joten työt on ollu niin raskaat, että oon tullu töistä kotiin ja perillä oon ollu joskus neljän aikaan ja oon saattanu nukkua vaan koko päivän. Tai sit oon linnottautunu mun huoneeseen, maannu sängyssä kattoen vampyyri päiväkirjoja ja keränny voimia seuraavaa aamua varten. En oo siis ottanu kuvia lähestulkoon ollenkaan. Eikä mitään oo tapahtunu (ennen tätä iltaa) mistä kertoa, joten en oo turhaa soopaa jaksanu tänne tulla ees lätiseen!

Äskettäin laitoin mun counselorille sähköpostia mun lentoaikatauluista ja sit se vastaski mulle tosi pitkällä viestillä. Hän nyt kerto lisää mun host perheestä, johon siis kuuluu se leski nainen, Gloria, jolla on 25-vuotias tytär ja kaks koiraa. Gloria on kuulemma tosi mukava kaveri ja rakastaa hostata vaihtareita! Hänen koti on ihana ja mun huone "adorable", ja mun piti lähettää hälle sähköpostia johon piti mm. sisältyä mun lempiruuat, haha ihanaa! Mun counselor, Patti, (yeah I know... haha) on mua vastassa lentokentällä ku saavun ja se vie mut kouluun ja ilmottaa mut sinne ja on muutenki apuna. Patti kysy että onko mulla jotain huolia tai murheita mistä haluaisin puhua, ja sanoin että koulu vähän huolettaa. Muunmuassa se, että tuun myöhässä (koulu alkaa sillon ku oon new yorkissa) että kurssit on täynnä ja joudun johonki kemian kursseille joista en tajua mitään! Patti sit tuumas et voin kertoo sille kurssit mitä haluisin opiskella, ja se vois varata mulle paikan sinne. Löysin koulun kurssilistat ja niistä kiinnostavimmilta tuntu yearbook, journalism, urheilu, musiikki, draama ja espanja! Lisäksi taitaa pakollisena tulla amerikan historia ja englanti, mutta se ei haittaa. EDIT: patti aiko soittaa koululle ja kysyy et voinko liittyy cheerleading tiimiin koska oon tanssija!! Yeah, toivottavasti onnaa :)

Tällä hetkellä oon vähän kipeenä kotona, joten Qstockiin lähtö viivästy ainaki yhellä päivällä, jos huomenna ei sitten oo jo parempi olo. Sairaalassa oon laukannu tulehdusarvoja mittaamassa, kehkokuvissa, verikokeissa ja kilpirauhastesteissä, joten nyt otetaan ihan iisisti ja nukutaan univelat pois. Viimene viikko töitä, ja sitten se lähtö onki. Viikko jäljellä, mitä tää on?! Se suru/pelko/itkufiilis meni yhtä nopeesti ohi ku tuliki, ja ainoat fiilikset on ollu odottavaiset ja oikeinoikein onnelliset. Maanantaina alkaa sitte pakkausrumba, koska keskiviikosta eteenpäin on läksiäisiä joten sillon ei paljo pyykkiä pestä eikä kotona olla (ollaan vuokrattu mökki) ja oon maailman huonoin pakkaaja, oikeesti. Pinssitki oottas vielä tekijää...

Näillä fiiliksillä lähen ansaituille yöunille ja nukun niin pitkään ku ikinä tahon! En tiiä kuuluuko musta enviikon alussa mitään jos meno on sama mitä tälläki viikolla (työt), mutta viimestään torstaina rupee kuuluu ku juhlahumu (aka läksiäis/synttäri/sulatto) alkaa! EDIT: jo
aikasemmin; tuun alkuviikosta näyttää teillekki mitä pakkaan mukaan!
IMG_7807

20 kommenttia:

 1. ja taas..... tiiät kyllä :( ♥

  VastaaPoista
 2. hei julia mistä nää ostit tuon suomenlipun? :)))) mun pitäis nääs kans ostaa se! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. what?? what language is that?? jenni sorry but I cant understand you...

   Poista
  2. öö mitä vittua :D? ^^

   Poista
  3. hahah sorry guy! ;))) I forget that! xDDD okay let's start again! where you bought that finnish flag?? I would like to buy that kind of finnish flag too! do you understand now? ;))

   Poista
  4. oh yeah much more better!! but you shold watch your facebook messages, there is answer ;)

   Poista
  5. yeah I will do that soon! ;))

   Poista
 3. rakkauspakkaus love u <3 (4-EVERH!!! ;))

  VastaaPoista
 4. en ees tiiä vielä mun perhettä ja sulla on jo koulujutut tiedossa:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinno viikko lähtöön niin onhan se iha hyvä tietäää mihi kouluu menee...:D

   Poista
 5. olitko eilen qstockissa? :)

  VastaaPoista
 6. Onnea Julia matkaan Amerikkaan ! Toivottavasti ja uskonkin, että kaikki sujuu hyvin :)!

  -Emmi V.

  VastaaPoista