sunnuntai 25. elokuuta 2013

MY WEEKEND

Perjantaina ku pääsin waterpoloharkoista kotiin söin, painuin yläkertaan ja nukahin jo kaheksan jälkeen. Lauantaina heräilin yheksän aikaan, 13h yöunien jälkeen, tuntia ennen herätyskelloa! Rauhassa laittauduin ja sit se mun entinen host perhe tuli hakemaan mun ja lähettiin Sand Cityyn musiikkifestivaaleille. Se ei ollu mikään perinteinen musiikkifestarit vaan kerran vuodessa järjestettävä tapahtuma, vähä niinku pekanpäivät eli paljon kojuja mistä voi ostaa juttuja, musiikkiesityksiä, ilmasta ruokaa, tanssia ja paljon tuttuja; jokanen tunti toisensa!
IMG_8848mm
IMG_8859mIMG_8864mIMG_8865m
IMG_8888m
Hawaijian tanssia; hulaa! Kyllähän munki pitää se opetella jos kerran sinne hawaijille lähen :)IMG_8895m
IMG_8879m
Oisitte nähny mun ilmeen ku tuo tuotiin pöytään että tätä syödään tänään.....IMG_8908mSöin tuota makkaran näköstä pötkylää ja se tuli tosi tulista ja kuumaa ja haukoin henkeä siinä niin John sit sanoo et "yeah, I know. It is dog." Sylkäsin sen sadasosasekunnissa ulos mun suusta ja sanoin et THIS IS WHAT?!?!? "It is like hot dog?" Luulin jo että syön koiraa... IMG_8912m
Sitten Pacific Groveen golfaamaan! Oon nähny noita siistejä golfautoja vaan high school musical leffoissa joten olihan niistä nyt pakko ottaa kuva ku ihan livenä nään!IMG_8914mIMG_8918mIMG_8920mDaddyy!!! Sen jälkeen ajettiin host äitin kaa Carmeliin starbucksiin ku näiden lapsi Sarah on siellä töissä niin vietiin sillekki ruokaa mitä Sand Citystä saatiin.

IMG_8926mIMG_8925mIMG_8922m
Ja seuraavaksi Carmel Beachille! IMG_8935mIMG_8952mIMG_8932mIMG_8959mIMG_9006mSen jälkeen lähettiin ranskalaiseen jälkiruokapaikkaan hakemaan leivokset mutta se oli menossa just kiinni niin syötiin ne sitten sivistyneesti autossa... IMG_9023mEmily sano viimeviikolla että se haluaa näyttää mulle jotain siistiä lauantai-iltana joten en oikein tienny mitä odottaa ku hän tuli poikaystävänsä kans mua hakemaan!
IMG_9024mIMG_9030mIMG_9032mIMG_9035mIMG_9042mIMG_9045m
IMG_9069mEmily oli ostanu meille liput "ulkoilmamusikaaliin", paljon ruokaa, tyynyjä ja peittoja ja Peter Pan!! Se oli ihan super siistiä keskellä yötä pilkkopimeessä olla kietutuneena peittoon, kattoo musikaalia ja syyä kakkua purkista. En tienny semmosen ruuan olemassaolosta mutta nyt seki on testattu! Mulla oli ihana ilta Emilyn ja Paulin kans, kiitos rakas! (EMILY, if google-translate can't translate that, it means "thank you darling" ;) I know you read this!) 

Tänäaamuna otin jalat alleni yheksän aikaa aamulla ja kävelin koulun viereen Melissan toimistolle. Melissa on siis mun piirin presidentti joka asuu mun kaa samassa kaupungissa ja hän kutsu mut ja kaks muuta vaihtarityttöä sen mukaan San Joseen yhteen superjätti-isoon kauppakeskukseen shoppaileen ja syömään, ku sillä oli joku tapaaminen siellä puolen päivän aikaan. 
IMG_9074maamupalaa toisen julian kanssa IMG_9078mKAIKKI PUOLEEN HINTAAN!!IMG_9079mIMG_9084mIMG_9091mIMG_9094mIMG_9095mForever21:ssa mun visa electron ei toiminu koska se on international ja mulla ois pitäny olla passi että todistan että oon julia lahtinen, mutta mulla ei tietenkään ollu, niin se anto mun ostaa ilman sitä koska mulla oli kaulassa tää nimesi-koru jossa lukee julia niin se usko XDIMG_9101mTämmöstä säätä nyt ja vielä lämpenee lähikuukausina!! Miksen voi jäädä tänne asumaan ikuisesti terveisin talven ja lumen vihaaja???IMG_9106mSe joka ikinä sano että rotarit on vakavia ja tylsiä oli väärässä... (minä sanoin) Nimittäin ku ajettiin tuonne niin teiän ois oikeesti pitäny kuulla toi presidentti miten se raivos muille autoilijoille, nauroin maha ihan kipeenä. "YOU FUCKING IDIOT, ARE YOU FUCKING KIDDING ME?!?! YOU WANNA DIE YOUNG, HUH?? I WOULD LIKE TO SHOOT YOU DUMBASS." Yeah.. Sit ku tuli joku biisi radiosta missä laulo musta mies niin se sanoo et "MÄ OLIN MUSTA MUN ENTISESSÄ ELÄMÄSSÄ, MOTHERFUCKER NIGGA!!" IMG_9102mIMG_9104mMulla on vähän huono omatunto ku vingutin mun visaa kattomatta yhtään hintoja ja käytin varmaan pari kolmesataa dollaria... HAAHAA VITSI OLI, EI MUA KADUTA YHTÄÄN, parin päivän päästä saan mun klubilta uudet 200 dollaria 8) Ja ensviikonloppuna shoppaileen taas mun host siskon kans eri kaupunkiin ku on pidennetty viikonloppu ja maanantaiki on vapaata!! Pitäs varmaan nyt jo alkaa ostelemaan matkalaukkuja, tuun takas suomeen vähintään kolminumeroisen määrän kans matkalaukkuja... Mutta hei, tänhän takia mä raadoin kesätöissä siellä hautuumalla, right?IMG_9113mMitäs muuta, ekat unet enkuks nähty ja suomenkieli alkaa unohtumaan, jes!! Maanan kans puhuin waterpoloharkoista niin selitin vaikka kuinka kauan "vesialtaasta" kunnes tajusin että se on uima-allas. Perjantaiaamuna oli huono päivä ja heräsin väärällä jalalla mutta ku nousin ylös ja muistin yhtäkkiä että puhuin enkkua mun unessa niin päivä oli pelastettu! Viimeyönä tapahtu sama, toivotaan että myös ensyönä! 

24 kommenttia:

  1. oot rakas ihan FUCKING NIGGA!!!!

    VastaaPoista
  2. ihan superkiva et jaksat postata näin usein, ja ihan kunnon postauksia ettei mitään yhen kuvan 'tänään olin koulussa ja sitten syötiin perheen kanssa ja nyt nukkumaan' tyylisiä haha :-D

    VastaaPoista
  3. Onnee, enkunkielisistä unista! XD sä näytät muuten monis kuvis, ihan erilaiselta, mitä oot oikeesti, et jossen tietäs, nii en varmaa ess välttis tunnistas sua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä kyll tiiät mut, muttet tunne hirveen hyvin. Ja en ehkä haluu paljastaa nimeäni täällä vaarojen internetissä, mut vakuutan, et tiiät mut nimeltä ja iältä yms.

      Poista
  4. Mooi! Hei oon miettiny et ku tuut Suomeen niin tuutko sitten lukion ykköselle vai kakkoselle? :)

    VastaaPoista
  5. Moi!
    Oon just hakemassa ens vuodeksi rotarien kautta vaihtoon, ja haluaisin tosi kovasti päästä just yhdysvaltoihin. Oikeestaan en muualle ees halua.. Mutta kuitenkin, niin tiiäkkö sä että millaset mahikset on päästä usaan? Ja millä perusteella ne sitten valitsee siellä että kuka menee mihin maahan? Ja jos laitan esim. Australian yhdeksi maaksi, ja ne valitsee mut sinne, enkä halua mennä, niin voiko siinä vaiheessa vielä perua? Ymmärrän, että et ehkä osaa vastata kaikkiin, mut arvostaisin tosi paljo jos ees yrittäisit :) tää on mulle tosi tärkee juttu.. Sulla on muuten mahtava blogi, ja tuntuu että elät siellä ihan unelmaelämää! Toivottavasti minäkin vielä joku päivä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ton tekstin perusteella en lahtis ees yrittaa rotaryvaihtariks. Ensinnaki jos kerrot ton haastattelussa ettet halua muualle, ne ei hyvaksy sua, ja toiseksi, rotaryn paaperiaate on etta ei se maa vaan se kokemus. Usaan on pienet mahollisuudet ja suurimmaks osaks se on tuurista kiinni tuutko valituksi usan ohjelmaan. Ennen ku saat tietaa mihin maahan paadyt sun pitaa allekirjottaa sitoumus etta lahdet ja sun pitaa maksaa 400e maksu joten et voi perua. Sori jos oon tyly mutta niin se vaan menee :)

      Poista
  6. Wau ihan sika mahtava lukea sun blogia! :-) Pakko kysyy että paljonko tää vaihtovuosi makso ? :-) Ja että saat vissiin rotarien kautta sitä kk rahaa kun tuol sivuil lukee et n. 60€ niin miten voit saada 200dollaria? :o Mut ihan huippu blogi, ota kaikki irti ! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3 ja 3-4 tonnia suunnilleen :) ja se on klubikohtasta palio ne haluaa antaa ja mun klubi antaa sen maksimimaaran 8)

      Poista
  7. koitappa kysyy sun kamuilta siellä et tietääkö ne redramaa ja jos ei tiiä nii soita niille sitä ;)

    sun blogi on todella mukava ja tekstit sellasia, et ne jaksaa lukee kokonaan! toivottavasti jaksat/kerkeät koko vuoden postailla näin hyvällä tahdilla, mut elä ota kuitenkaa tästä blogista paineita.. nauti olostas siellä ja pidä unohtumaton ja hauska vuosi ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!! Kylla maa uskon etta jaksan kuha vaa on mista kirjottaa :)

      Poista
  8. Voitko esitellä noita ostoksia paremmin ja vaikka kaikkii muitaki juttuja mitä oot ostanu sieltä amerikasta?:))

    VastaaPoista
  9. tää oli taas tosi kiva postaus:)! ja oot tosi kaunis !! ois kiva semmone postaus että esittelisit suosikkejas mitä oot sieltä ostanu jos vaa kerkeäisit jossain vaiheessa:)

    VastaaPoista
  10. Voitko tehä joskus kysymyspostauksen?:) ja oliko sulla mitään haastattelua ja jos oli niin onko mitään vinkkejä sen suhteen?:) nimittäin itellä haastattelu viikon päästä enkä osaa yhtään varautua ..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin :) ja hmm haha joiltai on kysytty kysymyksia politiikasta mut multa ei kysytty mitaa semmosia! Kuha vaa osaat vastata HYVIN siihen miks haluut vaihtariks ja mita saavuttaa silla :)

      Poista
  11. Voitko täs jossai lähiaikoina (jos sulla on aikaa) tehä jonku postauksen, missä kerrot aika tarkasti mite hait vaihtoon, sit antaa vinkkejä siihe haastatteluun ja muutenki kertoo siitä hausta? Haluisin tietää, kun voisin ehkä jossai vaiheessa hakee rotareitten kautta itekkin vaihtoon... :)
    Miten muuten sait ton sun iphonen rotareilta, et antoke sen vaa sulle vaai miten?:D
    Sun blogi on ehottomasti yks parhaista vaihtariblogeista, ja oon nii kade sulle kun oot päässy USAan ja vielä Kaliforniaan! pidä huippu vuos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. Oon tehny jo sellasen 2. Jokasella klubilla on eri kaytannot ja erilaiset haastattelut joten se ei oikein auta 3. Tee parhaas ja jos se ei riita niin sitten ei mutta toivottavasi riittaa :) kiitos! Ja juu mentiin puhelinkauppaan ja ne osti sen!

      Poista
  12. 1. Tää on paras vaihtariblogi mitä oon ikinä lukenu tai tuun varmaan koskaan lukemaankaan. Ootan sun postauksia aina ku kuuta nousevaa :D Kiitos!
    2. Kannattaako hakea vaihtoon? Oot tietenki ollu vasta vähän aikaa siellä mutta suunnilleen varmaan osaat vähän sanoa? :D Siis en kertakaikkiaan osaa päättää. Nyt ois vielä mahdollisuus, rahallisesti asia ois järjestettävissä, mutta piru ku on hankala päättää :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. WOW kiitos!! Ja ehdottomasti kannattaa vaikkei taa oo mitaa juhlaa kokoajan nimim. oon itkeny viimeset kaks paivaa mutta sua kaduttaa jalkeenpai nii paljo ku et lahteny :)

      Poista
  13. vaikuttaa ihanalta! tosi kiva postaus :)

    http://saltsugarandstyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista