sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannuspäivittelyä

Heipsun! Kotiinpaluusta on jo melkein viikko ja alan tottua tähän päivä päivältä paremmin. On ollu tietenki pieniä hankaluuksia suomenkielen kanssa aluksi, koska kokoajan aloin vahingossa puhumaan enkkua takas vaikka mulle puhuttiin suomea. Yks aamu herättiin tyttöjen kans siihen ku joku koputti ikkunaan ja aloin huutamaan että SOMEONE IS KNOCKING ON THE WINDOW!! Hetkemme siinä pällisteltiin ja tajusin että oho, nyt tuli kyllä väärällä kielellä. Kotona äiti ja Aatu on joutunu mua neuvomaan mistä löydän shampoot ja pyyhkeet ja muut, tai mistä kaapista löytää mitkäkin astiat tai miten telkkaria käytetään. Onhan mun pakko myöntää että onhan se ihana olla kotona, olla vapaa ja mennä ja tulla miten tykkää! Oon ollu ihan älyttömän kiireinen kokoajan siitä lähtien ku tulin kotiin, mutta en kyllä valita! Oon ollu ihan kokoajan menossa - yökylässä saaralla tyttöjen kans, roadtripillä kokkolassa, kalajoen juhannuksessa ja muuten vaan kavereiden kanssa jossain päin kylää aamun pikkutunneille asti. Oon myös syöny kaikkia niitä ruokia mitä on ollu ikävä vuoden aikana, muunmuassa pottumuusia ja lihapullia, kebabbia (siis.. kolme kertaa jo...), turkinpippureita, fazerin sinistä ja ruisleipää; ei tullu niitä vaihtarikiloja jenkeissä joten lihotaan sitten täällä suomessa hyvällä omallatunnolla!! Nyt meille tuli vieraita käymään ja äiti tuolla tekee kesäruokaa ja paistelee lättyjä joten lähen tuonne vieraitten kanssa seurustelemaan ja myöhemmin etenemään taas johonkin suuntaan! 

Toivottavasti kaikilla oli kiva ja rauhallinen tai ei-niin-rauhallinen jussi! :)
IMG_8157mIMG_8166m
IMG_8172m
IMG_8174m
IMG_8180mIMG_8183m
IMG_8187n
IMG_8196mIMG_8207mIMG_8216mIMG_8213mIMG_8232mIMG_8235m
14282648448_67bfcbc7bf_c

10 kommenttia:

  1. Eiks sul oo yhtää ikävä jenkkikamuja? Ericiä? Emilyä? Tuntuu näide postauste perusteel et oot jättäny kaiken taakse niinku et hyvä et tulit takas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kuule on mulla, monet kyyneleet on vuodatettu sen ikävän takia jo. oon aatellu tehä sellasen pitemmän syvällisemmän postauksen tuosta aiheesta niin en oo näihin "pinnallisiin" postauksiin alkanu siitä avautuun

      Poista
    2. Anteeksi ruma kielenkäyttöni mutta helvetti miten idioottimainen kysymys jälleen täälä anonyymillä...:'D eiköhän se ole itsestään selvä asia että tottakai Julia ikävöi heitä, mutta eihän sitä tarvitse erikseen mainita jokaisessa postauksessa...tottakai on ikävä mutta elämää täytyy jatkaa suomessa , ei ole muuta vaihtoehtoa.

      Poista
  2. ihan mahtavaa et jatkat vie bloggaamista vaihdon jälkeen! Sun blogi on yks mun suosikeista!

    VastaaPoista
  3. Tätä on kysytty sulta varmaan satamiljoonaa kertaa, mutta millä kameralla otat nää sun kuvat? :)

    VastaaPoista
  4. Heippa! Oot upee ja inspiraation lähde :) voisitkohan tehä videota englanniksi niin sais kuulla tuloksia siitä, kiitos!!

    VastaaPoista