lauantai 1. kesäkuuta 2013

HYVÄSTI

Tätä päivää on ootettu ja kauan, mutta eihän tätä vielä etes tajua; filiksetki on aivan niinku viikonloppu ois just alkanu! Jos en halua, mun ei tartte ikinä enää kävellä merikadun porteista sisälle eikä nähä niitä opettajia eikä varsinkaan niitä ihmisiä, voi tätä tunnetta! Tottakai muutamia tiettyjä sieltä tulee kovaki ikävä, mutta suurimmaksi osaksi tunnen tällä hetkellä vain helpotusta ja onnellisuutta, ja ehkä se kertoo jotain että vuodatin tänään tasan nolla kyyneltä... Tuleehan se olemaan erilaista ku kahen kuukauden päästä meillä kenelläkään ei oo enää sen samat ihmiset ympärillä, joita on tottunu näkemään joka ikinen päivä ja kertomaan kaikki asiat. Mut niin se vaan menee, ei me voida ikuisesti jumittaa tässä pikkukaupungissa vaan täytyy alkaa elää. Ku yks ovi sulkeutuu, niin toinen aukeaa. Ehkä meillekki käy niin. Onhan tää haikeeta ja varmaan syksyllä se totuus vasta pamahtaa vasten kasvoja ku me jokanen ollaan ihan yksin, mutta eiköhän nautita nyt kesästä ja määki hyppään mopon kyytiin ja lähen tauvoa kohti rentoutuun! Kiitos merikatu ja merikatulaiset näistä vuosista!IMG_6079mmarsuIMG_6105mmeIMG_6121mmä1IMG_6112m
IMG_6082m
Näillä fiiliksillä sanon hyvästit merikadulle ja kaikkeen siihen liittyvälle: 

6 kommenttia:

  1. ooi ihana tunne varmaa päästä koulusta pois onnea siitä :)! hei tuli tos mieleen, että ku tossa 14.5 postaukses on toi kännykän kuva nii mikä tuo ohjelma on millä sen saa tehtyy :)?

    VastaaPoista
  2. Itelläkin loppui tänään peruskoulu <3 Ei khyll tuu sinne ikävä eikä meän luokkaakaan :) Parhaimmat kamut oli rinnakkaisilla luokilla ja tulevat samaan lukioon :D( kaupungissanihan on siis yks lukio et ne tulee sinne) Jos ens vuonna pääsis vaihtariksi... Sais irti ottoo tästä kaikesta tutusta ja turvallisesta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meilläki on vaan yks lukio täällä mutta kukaan meistä ei oo menossa sinne vaan levittäytymässä ihan ympäri suomea (ja maapalloa haha) joten ollaan sit ihan eri kaupungeissa :) oot oikeessa, toivotaa et pääset!

      Poista
  3. haitko yhteyshaussa minnekään ?

    VastaaPoista