tiistai 23. huhtikuuta 2013

SALINAS

Noniin, kaliforniasta tuli tietoa tännekki päin tietämättömille! Sähköpostia melissalta taas, joka on mun piirin puheenjohtaja, ja hän kerto että lähden..... SALINAKSEEN. Ok, ei ollu ylläri koska olin eläny siinä luulossa tähän päivään asti, mutta nyt se varmistu ja no, onhan huojentunu olo, että mulla paikka siellä on! Salinaksessa on viisi rotaryklubia, ja mua hostaa vanhin ja suurin klubi, eli tuosta voisin päätellä että se on aktiivinen ja tekemistä riittää. Mun paperit (guarantee form) on melkein valmiit, joten hän lähettää tänne pohjolaan tän viikon aikana, eli pääsen hakemaan viisumia heti ku oon ostanu vakuutuksen. Ja nyt vähän salinaksesta:
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic On olemassa siis kaks salinasta, toinen ecuadorissa, joten ei passaa sekottaa siihen, hehe. Tämä salinas on kaliforniassa tyynenmeren rannalla, san franciscon vieressä. Salinas on aika pieni kaupunki, 150 000 asukasta mutta paaaljon liikkeitä. Jotain hyvää tässä pikkukaupungissa asumisesta (25 000 asukasta), koska tähän verrattuna mikä tahansa paikka tuntuu isolta! :-D Siellä on kaikki liikeet forever21stä viktoorias sekrettiin, starbucksiin, hollisteriin ja muihin oikein vaatimattomiin... Mitä raahessa on, hmm, seppälä ja vero moda... Tuun sieltä vähintään viiden matkalaukun kanssa pois.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Salinaksessa on lämmin, ei lunta ollenkaan eikä pakkasta. Ilmasto ei kuitenkaan oo kuuma, vaan leuto/lämmin, kuten nyt huhtikuussa siellä on ollu jo 29 astetta lämmintä parhaimpina päivinä. Kyllä, katon sen joka päivä googlesta minkä verran siellä on lämmintä, ja koska siellä ollaan 11h meitä jäljessä, koitan aina valvoa mahd. pitkään että näkisin minkä verran siellä on päivällä lämmintä..... Siellä on seittemän koulupiiriä, ja suurin high school -piiri on salinaksen union high school district missä on 10 kampusta ja yli 13 tuhatta oppilasta. Siellä on peltoja ja farmeja, merta, kauppoja, palmuja, lämpöä ja........rikollisuutta. JA RODEOTA.
Image and video hosting by TinyPic
Googlailin vähän ja sain tietää, että se on jossain rankattu kalifornian vaarallisimmaksi kaupungiksi. En tiiä miten se on mahollista, koska siellä on los angelesit ja muut, mutta niin siellä luki. Netti on pullollaan keskusteluja sen rikollisuudesta, ampumisista ja murhista, mutta vastapainoksi löysin, että sitä on vaan tietyillä huonomaineisimmilla alueilla. Koska tuolla on tajuttoman kallista asua, eli mun perheet on luultavasti suhteellisen varakkaita, että niillä on rahaa tuolla asua, eli ne ei asu millään huonolla seudulla, eihän?? Kuulemma kouluilla on paljon poliiseja, ja kai nyt rotarit musta huolta pitää. Ja se perhe tietty. Ja määki voin käyttää mun landespedejärkeä että missä liikun, kenen kanssa ja mihin aikaan. Ehkä mun kannattais sitteki harkita sitä vakuutusta, joka kattaa myös kidnappauksen, kaappauksen ja kiristämisen....
Image and video hosting by TinyPicKaikenkaikkiaan oon erittäin tyytyväinen tähän sijantiin ja kaupunkiin! Nyt on mökit varailtu läksiäisiä varten ja voin vaan jäähä ootteleen 103 päivää että pääsen lähtemään tonne paratiisiin. Can't wait.

27 kommenttia:

  1. oot hömppä, mun rynnäkkökivääri kulkee aina takataskussa ihan varalta, you know that MOTHERFUCKER GANGSTA SHIT, mää en oottele läksiäisiä koska itku on paras ja määrä mutta ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ARVOSTAN TÄTÄ rynnäkkökivääri on aina tärkeä <3

      Poista
  2. Näyttää upeelta! En usko, että sä tuommosella alueella olisit jossain kovin vaarallisella alueella. Eihän sitä voi tietää, mutta rotarit tuntien perheet on varakkaamman puoleisia tai ehkä paremmin sanottuna keskitason yläpuolella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin määki kuvittelisin että en joudu! ja joo semmosen kuvan määki oon saanut :)

      Poista
  3. Vautsi vau! Näyttää ihanalt paikalt ja noi kaupat ah!! <3 Oon kade niist!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olin kyl kans ERITTÄIN positiivisesti yllättyny että tuolta semmosiaki löytyy :))

      Poista
  4. oon k a t e e l l i n e n.......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. älä oo!!! suomiki on super jees ja kylmyys!! :))

      Poista
  5. tuon kirjotuksen mukaan raahessa on enemmän asukkaita ku salinaksessa? :D

    VastaaPoista
  6. Waude, siis tuo kuulostaa ja näyttää aivan mahtavalta paikalta, kyllä mullekkin kelpais enemmän ku vähän ! Koulun jälkeen meet sitte vaan surffailemaan ja ottamaan aurinkoa lämpiminä päivinä haha :D

    http://milla-usa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah niinpä tai kyntämään maissipeltoa!! no ei vaan tykkään määki tästä :))

      Poista
  7. Vauuu onnea tosi paljon!!! Ihan huippu paikalta vaikuttaa!! :)

    VastaaPoista
  8. hei sit kyl laitat sun uudesta kämpästä tuolla paljon kuvia !! siis jos perhe on rikas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. mulla on tuolla 2-4 perhettä eli 2-4 erilaista kotia 2. vaikka se ois savimaja niin saatte siitä kuvia :)

      Poista
    2. :DDDD haha hyvä julia!

      Poista
  9. Oii onnee sijotuksesta! vaikuttaa kyllä iha upeelta!!! etköhän selvii vaikka siellä rikollisuuttakin on, rotaryt huolehtii niinku sanoit ja omalla järjellä pärjää pitkälle :)) Oon niin kateellinen ku tiiät jo kaupunginkin! mulle vasta lahdessa varmistettiin, että meen jenkkeihin ...ja ainiin, näin sut siellä lahdessa katsomossa, mutten kehdannu vilkuttaa idioottina toiselta puolelta salia :D nohh, moikataan sitte lentokentällä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nimenomaan! :) ja luulisin että ne tulee sulle just sillon ko sitä vähiten ootat, tää oottelu on kyllä varmasti kamalaa :( ja aijjaa voi vitsi mä en oikein tunnistanu siellä ketään, lentokentällä kyllä nähdään ja new yorkissa myös!!!

      Poista
  10. american dream!! ihan huippua julia, paljon paljon onnea!! :)

    VastaaPoista
  11. Toi sun paikka kuulostaa kyllä ihan mahtavalta ja vuodestas tulee varmasti upee!:) Toivottavasti rupee pikkuhiljaa tiedot mullekkin tuleen, että tietäis minneppäin USAa sitä syksyllä suntaan.

    http://oonasanni-in-usa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  12. Kivalta kuulostaa!:) Ja ihan lähellä San Fransiscoa, vau!

    Saatko siis tietää kaikki perheesi ennen vaihtovuoden alkua? :)
    Hauskaa vaihtovuotta sulleki!;)

    www.annikaintheusa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep! ja en kaikkia, ensimmäisen vaan luultavasti :) ja sitä samaa!

      Poista
  13. Oioi onnea! Toivoin itsekin pääseväni Californiaan... (lähden siis kanssa rotareiden kautta jenkkeihin, michiganiin elokuun 5.päivä! can't wait!)

    http://sssherlock.blogspot.fi/

    VastaaPoista