perjantai 28. helmikuuta 2014

BANGERZ 2014

DAAANNNGG, tiistaina koulun jälkeen ajettiin kotiin ja laittauduttiin hirveessä kiireessä. Napapaidat päälle, kaulaan viis kiloa painavat ketjut ja punanen huulipuna naamaan ja ei muuta ku tien päälle! Napattiin Emilyn kans tytöt, Jennifer ja Lindsay, kyytiin ja lähettii ajamaan kohti San Josea joka on noin 2 tunnin ajomatkan päässä. Ei oltu pysyä housuissa ollenkaan, eikä sitä oikein vielä matkallakaan älynny että mihin ollaan menossa. Perille päästiin kuuden seittemän välillä turvallisesti, matkalla haettiin kiinalaista ruokaa. Etittiin oikea halli, ja mentiin sisälle. Se oli ku lentokenttä, laukut läpivalastiin, metallinpaljastimella tutkittiin vartalot ja käveltiin siitä jutusta läpi niinku lentokentällä, en saa päähäni mikä se on. Kameran yritin tuua sisälle mutta sanovat että viehän takasin autoon. Icona Pop oli lämppärinä ja meinas ääni lähtä jo siinä vaiheessa, mutta oottakaas vaan ku Miley tuli lavalle... 
12Meiän liput makso siis jonku 50 euroa, eli ei kalliit mutta sen arvoset oli paikatki, oltiin yläparvella toisiks viimesessä rivissä, eli just ja just näki sinne lavalle mitä tapahtu. Se ei siinä vaiheessa menoa latistanu ku Miley tuli lavalle sen kielestä tulevasta liukumäestä ja alotti keikan... Kaikki sekos. 
5Kahen ekan biisin jälkeen tapahtu jotain mitä tapahtuu vaan elokuvissa. Meiän taakse tuli siniseen univormuun pukeutunu työntekijä, joka sanoo että onneksi olkoon tytöt, tässä on teille uudet liput permannolle. Katottiin sitä silmät pyöreinä ja lähettiin juoksujalkaa "alakertaan" permannolle. Ei siis oltu ihan lavassa kiinni mutta älyttömän paljon lähempänä mitä aiemmin, hyvin näki lavalle mitä se miley siellä puuhas, ja sanon vaan että oli tosi mileymäinen keikka. Siis ihan sairasta menoa, kääpiöitä, kaks metriä korkeita käveleviä pehmoleluja, kultasia autoja, lentäviä hot dogeja joilla se ratsasti. En voi ees kuvailla sitä, se oli vaan jotain niin siistiä. Mutta jossain vaiheessa Miley katoaa lavalta, lava pimenee ja näkyy vaan nämä valot. 
6IMG_4020mKirjaimellisesti meidän eessä on semmonen pieni muutama metri kertaa muutama metri kokonen lava, ja yhtäkkiä pari miestä raahaa kamerat siihen ja me tytöt katotaan toisia ilmeellä "ei kai voi olla..?". Siinä aikamme pällisteltiin ja niin teki koko yleisö, sit kitaristi ja rumpali asteli siihen lavalle ja sitten meillä tippu leuat lattiaan ku tajuttiin että kohta tulee ite Miley perässä. Pian kaks miestä tuo lavalle ison laatikon ja kukapa sieltä laatikosta ilmestykään... Kiljuttiin niin paljon, se oli kans ihan käsittämätöntä miten paljon meistä lähti ääntä. 
4Siinä se oli, ihka elävänä suoraan mun eessä. En ees zoomannu näissä kuvissa, se oli oikeesti noin lähellä, näin ihan tarkalleen sen tatuoinnin ja kaikki yksityiskohat sen vartalosta. Pääsin jopa sen videolle jonka se latas instagramiin haha! 
3
ennen ja jälkeen, haha!
Koko konsertti oli ihan sairas, ei sitä voi muilla sanoilla kuvata, korvissa oleva tinnitys ja käheä ääni todistaa sen. Tätä iltaa oltiin ootettu ihan sairaan kauan, viime syksystä asti ja oli kaiken sen oottamisen arvonen ja enemmänki! Sanon vaan, te jotka ootte kesällä menossa mileytä helsinkiin kattoon, varautukaa crazy hulluun showhun, koska sitä se tulee olemaan!
IMG_4042m

12 kommenttia:

  1. miten ihmeessä sulla voi olla noin uskomattoman hyvä tuuri?! :'D tuntuu että vuotes menee ihan nappiin haha, toivottavast loppuvuosiki jatkuu samalla tavalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha oon miettiny ihan samaa! :D

      Poista
    2. Viimeaikoina oon miettiny ihan samaa itekki... Ilmeisesti oon tehny joskus jotain oikein elamassa ;)

      Poista
  2. Vähäks upeeta, oot niin ansainnu ton kaiken. Toivottavasti mulla yhtä hyvä vuosi tulossa.

    VastaaPoista
  3. Laulokse yhtää sen vanhoi biisei

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Party in the USA oli ainut vanha, ja sit we can't stop mut ei se mitenkaan super vanha oo

      Poista
  4. mooi! mä oon miettiny vakavasti vaihtoon lähtöä ja aattelin sulta kysyy yhtä juttuu siihen liittyen mikä mua on mietityttäny! eli jos laittaa maa toiveiksi esim. jenkit, australian ja ranskan, niin voiko päätyä vaikkapa meksikoon? Eli onko noi vaan toiveita ja toteutuuko ne yleensä? ja se ei mua haittais vaikka päätysinki jonnekki meksikoon mutta se turvallisuus.. :D että on ne paikat minne sijotetaan nii aina turvallisia? :D mut siis aivan sairaan magee keikka kuvien perusteella! :D jos saisin ees puolet tosta sun tuurista nii ois aika jees!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit paatya meksikoonki jos kay niin huono tuuri ettei sulle paikkoja loydy mistaan noista toivemaista koska ne on tosi suosittuja toivemaita eli moni ihminen hakee sinne. Mutta sinuna en viela siita murehtis mutta en kuitenkaan elattelis mitaan unelmia noista toivemaistakaan. Ja no, ma paadyin yhteen amerikan vaarallisimmista kaupungeista mutta silti oon elossa! Saannot saattaa olla tiukemmat mut pitaa vaa kayttaa maalaisjarkea niin sailyy hengissa :)

      Poista
  5. iha huikeeta,miten voi olla tommonen tuuri ?! :D

    VastaaPoista
  6. yhhhhhhhhhyhhhyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oon niii kateelline apua ihanalta kuulostaa ihana miley ja ihania kuvia ja aaaaah

    VastaaPoista